TT Arena'da şok!

Rakiplerinin kaybettiği haftada Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, Mabiala ve Levent'ten yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray TT Arena'da Kayserispor'u konuk etti. Hakem Hüseyin Göçek'in yönettiği maçta sarı-kırmızılılar Mabiala ve Levent'in kornerden gelen kafa golleriyle 2-0 geriye düştü. İkinci yarıda oldukça zorlanan sarı-kırmızılılar 89. dakikada Eren Derdiyok ile farkı bire indirdi.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

12. dakikada Podolski ile verkaç yaparak soldan ceza sahasına giren Rodrigues, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta, top üstten auta gitti.

29. dakikada Kayserispor öne geçti. Sağdan korner kullanan Deniz Türüç'ün ortasında, ön direkte iyi yükselen Mabiala, kafa vuruşuyla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 0-1.

44. dakikada Güray Vural'ın soldan ortasında, ceza sahasında Umut Bulut'un savunmaya rağmen yaptığı vuruşta, top kaleci Muslera'da kaldı.

45+4. dakikada Kayserispor bir gol daha buldu. Deniz Türüç'ün yine sağdan kullandığı korner atışında, altıpasın önünde bu kez Levent Gülen kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 0-2.

Kayserispor, maçın ilk yarısını 2-0 öne bitirdi.

TOLGA CİĞERCİ 83 GÜN SONRA SAHADA

Riekerink'in ilk 11'de şans verdiği Tolga Ciğerci, sakatlığı sonrası uzun bir aranın ardından yeniden formasına kavuştu.

Sarı-kırmızılı formayla son resmi maçına, Süper Lig'in 11. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde çıkan Tolga Ciğerci, bu müsabakanın ardından ilk kez bir resmi maçta sahaya çıktı.

Toyga Ciğerci, 20 Kasım 2016 tarihinde oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından 83 gün sonra tekrar süre aldı.

SOL BEK LİNNES'E EMANET

Galatasaray'ın Norveçli savuna oyuncusu Martin Linnes, Kayserispor karşısında sol bekte görev yaptı.

Carole'ün sakatlığı sonrası şans bulan Linnes, özellikle sol bekteki performansıyla dikkatleri çekmişti.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medipol Başakşehir karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna girmesinin ardından performansı beğeni toplayan Norveçli oyuncu, Eren Derdiyok'un golünde asisti yapan isim olurken, Kayserispor karşılaşmasında ilk 11'de yerini aldı.

RODRİGUES LİGDE İLK KEZ 11'DE

Sarı-kırmızılı ekibin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, Kayserispor maçının başlangıç kadrosunda yer alarak Süper Lig'de ilk kez 11'de sahaya çıktı.

Yeni takımıyla ligde çıktığı 3 maçta da oyuna sonradan dahil olan Rodrigues, kupada ise Elazığspor maçında ikinci yarı süre almış, Anagold 24Erzincanspor müsabakasında ise 90 dakika sahada kalmıştı.

Rodrigues, başlangıç 11'inde ilk maçını kupadaki Anagold 24Erzincanspor müsabakasında oynamış, bu müsabakada rakip ağları havalandırarak Galatasaray formasıyla ilk golünü de bulmuştu.

KAR YAĞIŞI ALTINDA OYNANDI

Galatasaray-Kayserispor karşılaşması oldukça soğuk bir havada ve zaman zaman etkili olan kar yağışı altıda oynandı.

Müsabakanın başlangıcında hava sıcaklığı 1 dereceye kadar düşerken, kar yağışı da bazı bölümlerde etkili oldu.

Öte yandan, Türk Telekom Arena tribünlerinde boşluklar dikkati çekerken, müsabakayı izlemeye yaklaşık 20 bin sarı-kırmızılı taraftar geldi. Yine yaklaşık 150 kişilik Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden müsabakayı takip etti.

UMUT BULUT, GALATASARAY'A KARŞI

Galatasaray'ın eski futbolcusu Umut Bulut, Kayserispor formasıyla eski takımına karşı sahaya çıktı.

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ilk 11'de tercihi olan Umut, 4 sezon formasını giydiği Galatasaray'a karşı Türk Telekom Arena'da takımının gol silahı oldu.

Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü Başarılı voleybolcu İlkin Aydın kimdir? Neden marak ediliyor
Sonraki Haber