Tsunamide ölen yaşlı kadına veda

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası yaşanan tsunami sonucu yaşamını yitiren 87 Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Erçetin'in cenazesine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Annesinin vefatı sonrası konuşan Ahmet Erçetin, "“Annem yaşanan depremde çok korktu. Biz de onu bina içerisinde kalmasın diye kapının önüne çıkarttık." ifadesini kullandı.

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremde Seferihisar ilçesi Sığacık Mahallesi'nde meydana gelen tsunamide hayatını kaybeden 87 yalındaki Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Fatma ninenin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sığacık halkı ve ailesi katıldı. Sığacık’taki cami sular altında kaldığı için cenaze namazı Sığacık mezarlığında kılındı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...