TSK'nın vurucu gücü! İşte yeni 'ALTAY'a kazandırılan özellikler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Milli Teknoloji Hamlesi' meyvelerini veriyor. Türk ordusunun karadaki hakimiyetini artıracak milli imkanlarla geliştirilen Yeni ALTAY tankı bugün TSK'ya teslim edildi. Yeni ALTAY tankı, ilk hali ve müdavimlerine fark atacak özelliklerle donatıldı. İşte yeni 'ALTAY'a kazandırılan o özellikler..

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı projesiyle BMC Savunma tarafından üretilen iki adet Yeni ALTAY Tankı, bugün Sakarya Arifiye'de düzenlenen törenle testlerin tamamlanması için Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Yeni ALTAY Tankı, güncellenmiş teknolojiler ve yenilikler eklenerek muharebe kabiliyeti artırılarak modern muharebe ortamının koşullarına uygun hale getirildi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!