Trump'tan Kuzey Kore'ye Nükleer yanıtı: Benimki daha büyük ve güçlü

Kuzey Kore lideri Kim'in "Nükleer düğme masamda" açıklamasına ABD Başkanı Trump'tan yanıt gecikmedi.

Yeni yılın ilk günlerinde de 'üstün bir Twitter performansı sergileyen' ve ilk etapta Pakistan ile İran'a yüklenen ABD Başkanı Donald Trump için sıra Kuzey Kore'ye geldi.

TSİ gece yarısında bir dizi tweet atan ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeni yıl mesajında kullandığı "Nükleer düğme masamda" ifadesine yanıt veren Trump, 'kendi düğmesini' övdü.

Trump, ilgili tweet'inde şu ifadeleri kullandı: "Kuzey Kore lideri Kim Jong Un 'Nükleer düğme masamda' dedi. O bitik ve açlıktan ölen rejiminden biri lütfen kendisine söyleyebilir mi: Benim de bir Nükleer Düğmem var ama onunkinden daha büyük ve daha güçlü. Ayrıca benim Düğmem çalışıyor!"

"Yaptırımlar ve 'diğer' baskılar Kuzey Kore üzerinde etkisini göstermeye başladı. Askerler tehlikeli biçimde Güney Kore'ye kaçıyor. Şimdi de Roket adam ilk defa Güney Kore ile konuşmak istiyor. Belki de bu iyi bir haber, belki de değil. Göreceğiz!"

Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır? Altın talebi ilk çeyrekte merkez bankalarının alımlarıyla yükseldi Kırkikindi yağmurları nedir, ne zaman başlar, neden yağar?
Sonraki Haber