Trump küplere bindi! Resmen tehdit etti...

ABD ile İran arasında gerilim Bağdat Büyükelçiliği'nin basılması ile zirve yaptı. Trump resmen 'savaş'ın fitilini ateşledi. ABD Başkanı, Irak'taki herhangi bir Amerikan tesisine yapılacak bir saldırıdan İran'ı sorumlu tutacağını açıkladı ve "O durumda çok büyük bir bedel ödeyecekler. Bu bir uyarı değil, tehdittir." dedi.

ABD Başkanı Trump, Irak'taki son durumla ilgili olarak Twitter hesabından dünyada büyük yankı bulan açıklamalarda bulundu. Irak'taki herhangi bir Amerikan tesisine yapılacak herhangi bir saldırıdan İran'ı sorumlu tutacağını söyleyen Trump 'O durumda çok büyük bir bedel ödeyecekler. Bu bir uyarı değil, tehdittir' dedi. İşte Trump'ın şoke eden 'tehdit' açıklaması.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları