TRT’nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın kadrosuna, bomba bir isim katıldı: Yargı hayranları bu ismi yakından tanıyor…

TRT’nin iddialı yapımlarından olması beklenen Kendi Düşen Ağlamaz’ın çekimleri henüz başlamadı. Ancak iddialı dizi, şimdiden bomba kadrosuyla adından söz ettiriyor. Yargı dizisinden tanınan ve sevilen bir oyuncunun da dizi de yer alacağı belirtildi.

TRT, yaz sezonunda izleyicileri yeni dizilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu dizilerden birinin adı Kendi Düşen Ağlamaz olarak açıklandı. Bu dizinin yönetmenliğini İnci Balabanoğlu yapıyor. Senaristliğini ise Gülbike Üte, Tuna Kıygı gerçekleştiriyor.

Tamirci ustası olan Serkan ile bir otelde staj yapan Alize’nin ilişkisi dizinin konusunu oluşturuyor. Serkan ve Alize rolünün Enes Koçak ve Eylül Tumbar tarafından canlandırılacağı kesinleşti. Eylül Tumbar, Netflix’te yakın zamanda izleyiciyle buluşan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinde rol almış ve güzelliğiyle adından söz ettirmişti. Dizide genel yönetmen olarak Emre Kabakuşak yer alıyor.

YARGI DİZİSİNİN YILDIZI DA KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ KADROSUNDA

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu yeni yeni netleşiyor. Kadroda yer alacağı açıklanan oyunculardan biri de Yiğit Kalkavan oldu. Kalkavan, Yardı dizisinde de rol aldı.

Kalkavan, Yargı dizisinde Rıdvan karakterine hayat verdi. Kalkavan, Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde de Rıdvan isminde bir karaktere hayat verecek. Ancak bu ismin değişme ihtimali de bulunuyor. Karakter, tamirci ustası Serkan’ın en yakın arkadaşı olacak. Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak. Çekimlerin ise 18 Mayıs tarihinde başlaması planlanıyor.

YİĞİT KALKAVAN KİMDİR?

Yiğit Kalkavan, 1993 yılında Rize’de doğdu. Lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünde tamamladı. Başak burcu olan oyuncu pek çok dizide yer aldı. Ünlü oyuncu son olarak Yargı dizisinde Rıdvan karakterine hayat verdi.

Özelden Yürüyenler dizisinde Cem karakterini canlandırdı. Kalkavan, bu dizinin senaryosunu da yazdı. Menajerimi Ara dizisinde ise Selim karakteriyle yeteneklerini sergiledi. Kalkavan, efsane dizi Ufak Tefek Cinayetler’de de rol aldı. Bu dizide Bora karakterini canlandırdı. Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Kadınlar gibi önemli yapımlarda da yer aldı.

Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber