TRT'den gururlandıran 30 Ağustos filmi

TRT, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü nedeniyle özel bir reklam filmi hazırladı. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından paylaşılan film, tüyleri diken diken etti.

This browser does not support the video element.

TRT, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü dolayısıyla özel bir video hazırladı.

Askere gidecek bir gencin dedesi ve anneannesinden helallik almaya gittiği anların konu edildiği reklam filmi,  TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından paylaşıldı.

Türk ordusunun tarih boyunca Milli mücadele ruhu ile aldığı zaferlerde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları yad eden reklam filmi, büyük beğeni topladı.

Eren, reklam filmine yer verdiği paylaşıma şu notu düştü.

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve rahmetle...

#30AğustosZaferBayramı kutlu olsun!"

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"