TRT spikeri Selver Gözüaçık'ı ağlatan haber

İstanbul Sefaköy’de engelli aracını çalan hırsızlar, araç sahibi Ömer Bekir Kazan’ın dünyasını yıktı. Söz konusu haberi sunan TRT spikeri Selver Gözüaçık ise yaşananların anlatıldığı haber ve yurt dışında yaşayan bir vatandaşın mesajı üzerine gözyaşlarını tutamadı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Küçükçekmece’de hırsızlar Ömer Bekir Kazan’ın engelli aracını çalarak hurdacıya sattı.

15 sene önce Hollanda’dan bir yardımseverin gönderdiği engelli aracı sayesinde dışarıda rahatlıkla dolaşan Ömer Bekir Kazan, aracının çalınmasından sonra eve mahkum oldu.

Yaşanan olayı aktaran TRT spikeri Selver Gözüaçık, ‘Dün Bugün’ programında sosyal medyadan gelen bir mesaj sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Engelli aracı çalınan Ömer Kazan’a, Kanada’dan bir izleyicinin akülü araç alacağını duyuran TRT spikeri duygusal anlar yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE?