TRT önemli kararını verdi: Gönül Dağı 4. Sezonda devam edecek mi? İşte hayranların merakla beklediği o haber…

TRT’nin reytingleri alt üst eden fenomen dizisi Gönül Dağı’nın geleceği ve 4. sezonu hakkında pek çok spekülasyon yapılıyordu. Anadolu yaşamını ve insanını acısıyla tatlısıyla ve samimiyetle anlatan birlik ve beraberlik temaları ile insanlarda güzel bir etki bırakan dizinin bir sezon daha ekranlarda olup olmayacağı merakla ediliyordu. TRT konu ile alakalı açıklamayı yaptı.

HERKESİ KENDİNE ÇEKEN BİR DİZİ OLDU

Yayın hayatına başladığı 17 Ekim 2020'den bu yana izleyenleri kendine hayran bırakan dizi, Anadolu hayatını yürek burkan tasviri ve birlik, beraberlik temalarıyla izleyiciyi kendine hayran bıraktı. Duygusal ve eğlenceli sahneleri izleyenlerin yüzünü güldürürken, Berk Atan, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Ecem Özkaya'nın yer aldığı yetenekli oyuncu kadrosu izleyenlerde kalıcı bir etki bıraktı.

Peki fenomen dizi Gönül Dağı 4. Sezonla devam edecek mi yoksa final mi yapacak? TRT’nin aldığı karar ne oldu? İşte tüm soruların cevapları…

GÖNÜL DAĞI 4. SEZON OLACAK MI?

Gönül Dağı dizisi, sadık izleyicilerini çok sevindirerek dördüncü sezon onayı aldı. TRT1'in Gönül Dağı dizisine dördüncü sezon için devam etme kararı aldığı öğrenildi. Dizi, Türk televizyonunun sevilen bir parçası haline geldi ve devam etmesi, kalıcı popülaritesinin ve izleyicileri büyüleme ve ilgisini çekme yeteneğinin bir kanıtı. Dizinin yeni sezonda da seyircisinin ilgisini çekecek güzellikler ve konularla  ekranlarda olması bekleniyor.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği, senaryosunu Teoman Gök'ün kaleme aldığı Gönül Dağı'nın dördüncü sezonu, hikâyesine daha fazla sürpriz ve gelişme getirmeyi vaat ediyor. 15 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'de dizinin yayınlanması planlanan yeni bölümü dizinin hayranları tarafından şimdiden merakla bekleniyor. Gönül Dağı dizisi Türk televizyon izleyicileri tarafından sevilen bir dizi olarak yerini sağlamlaştırdı. TRT1 tarafından dördüncü sezon için onay alan dizi, başarısını kanıtlamış oldu ve hayranları, dizinin karakterleri ve hikayesi için geleceğin neler getireceğini merakla beklemeye başladı.

Filenin Sultanları Hollanda karşısında şov yaptı! Ticaret Bakanı Bolat Gürcistan Ekonomi Bakanı ile görüştü Halil İbrahim şokta! Zeynep: "Ben boşanmak istiyorum"
Sonraki Haber