TRT Haber ekibi Hisarönü yangınında alevlerin arasında kaldı

Marmaris'te 5 gündür devam eden orman yangınları Hisarönü'ne kadar geldi. Ters rüzgarla şiddetlenen Hisarönü'nde haber mesaisinde olan TRT ekibi yangın mücadelesini yakından takip ederken alevlerin arasında kaldı.

This browser does not support the video element.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki ormanlık alanda 5 gün önce çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle her yere yayıldı.

Durdurulamayan yangınlar İçmeler, Turunç, Osmaniye, Bayır, Çiftlik, Turgut, Hisarönü ve Orhaniye mahallelerinde etkili oldu. Bölgedeki bazı evler boşaltıldı.

Tehlikenin büyüdüğü yerlerde vatandaşların ikamet ettikleri bölgeden ayrılmaları için anonslar yapıldı. Hisarönü'nde ekiplerin yangınla mücadelesini yakından takip eden TRT Haber ekibi de alevlerin arasında kaldı. Muhabir Sabahnur Sayılgan dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan Sayılgan taburcu edildi.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?