Trafikte bayram tatili yoğunluğu artıyor!

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte özellikle Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli bölümü, Bolu Dağı geçidi ve Gerede Karadeniz bağlantı yolunda trafik yoğunluğu saatler ilerledikçe artıyor.

Bayram tatilinin başlamasıyla yola çıkan vatandaşlar, Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolunun Ankara istikametindeki bazı mevkilerde araç kuyrukları oluşturdu.

Ramazan Bayramı öncesinde yola çıkan sürücüler, D-100 karayolu Maltepe mevkisinde zaman zaman yoğunluğa neden oldu.

Otoyolun Kandıra gişeleri, Bekirdere ve Gültepe rampası mevkisinde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de otoyolun değişik noktalarında görev yaparak denetimlerde bulunuyor.

Yetkililer, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.Otoyolun İstanbul yönünde ise trafik akışı normal seyrediyor.Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçidinde de yoğunluk artıyor.

Dokuz günlük tatilin başlamasıyla birlikte araçlarıyla yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı-Düzce kesiminin özellikle İstanbul-Ankara yönünde akıcı yoğunluğa neden oluyor.Trafiğin en fazla arttığı 1. Viyadük ve Bolu Dağı tüneli arasındaki yolun 3 şeridinde de yoğunluktan dolayı araçlar yavaş ilerlerken, trafik ekipleri sürücülere yavaş gitmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Yetkililer yoğunluğun sabah saatlerinde ve yarın daha da artacağını belirtiyor.D-100 kara yolunun Gerede Karadeniz bağlantı yolunda da araç yoğunluğu oluşmaya başladı.Hasarlı kaza yapan ve arızalanan araçlar nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Bölgede görev yapan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.Gerede Karadeniz bağlantı yolundaki yoğunluğun sabah saatlerinden itibaren artarak devam etmesi bekleniyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber