Trabzonspor'un eski gol makinası Alexander Sörloth'un transferi için Beşiktaş devreye girdi

Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Alexander Sörloth, Bundesliga ve La Liga'da istediğini bulamadı. Süper golcü Sörloth için Beşiktaş devrede. Kartal, Norveçli forvetin menajeri Wivestad'ı İstanbul'a davet etti. Ramazan Bayramı sonrası golcü futbolcunun temsilcisiyle masaya oturacak olan siyah-beyazlılar, RB Leipzig'e de 6 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif edecek.

Beşiktaş'ın bir numaralı forvet adayı Alexanter Sörloth konusunda beklenen gelişme yaşandı. Norveçli golcüyü Leipzig'den kiralayan Real Sociedad, sözleşmede yer alan 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadı.

BAYRAMDA TÜRKİYE 

Bunun üzerine vakit kaybetmeden harekete geçen siyah beyazlılar, oyuncunun menajeri Morten Wivestad'ı İstanbul'a davet etti. Wivestad'ın, Ramazan Bayramı'nın ardından görüşmek üzere Türkiye'ye geleceği belirtildi.

EN FAZLA 7 MİLYON

Sabah'ın haberine göre; Kartal, önümüzdeki haftadan itibaren Leipzig'le de masaya oturacak ve Sörloth'a karşılık, 6 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önerecek. Alman ekibinin vereceği cevaba göre siyah beyazlılar, rakamı revize edecek.

Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı! Galatasaray'da seçim öncesi ilk ayrılık gerçekleşti! Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı!
Sonraki Haber