Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz mi? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Trabzonspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz mi sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Trabzonspor ile Ümraniyespor takımları karşılaşıyor. Avrupa Kupaları için hedefinde ilerlemek isteyen bordo mavililer sahasında konuk edeceği Ümraniyespor’u devirmek istiyor.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 4 Mart Cumartesi gününde saat 16.00’da başlayacak Trabzonspor Ümraniyespor maçı şifresiz olarak Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Geride kalan 22 maçta Trabzonspor, 11 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet alarak 38 puan topladı ve zirvenin uzağında kaldı. Ümraniyespor ise 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi aldı ve topladığı 15 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz ve Edin Visca'nın oynaması beklenmiyor. Ayrıca cezalı Lazar Markovic de forma giyemeyecek. Ümraniyespor'da ise Kartal Kayra Yılmaz'ın sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Bartra, Denswil, Eren Elmalı, Siopis, Doğucan Haspolat, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez.

Ümraniyespor: Orkun Özdemir, Popov, Glumac, Epureanu, Onur Atasayar, Sackey, Oğuz Gürbulak, Mrsic, Geraldo, Sekidika, Umut Nayir.

SÜLEYMANCILAR'A YENİ SUÇLAMA! Swap kararı ve yabancı girişi Borsa İstanbul'a rekor kırdırıyor müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri!
Sonraki Haber