Trabzonspor transferde atağa kalktı: 4 oyuncuyu resmen bildirdi

Süper Lig'in şampiyonu Tranbzonspor transferde atağa kalktı. Bordo mavililer 4 oyuncuyu KAP'a bildirdi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ve ligde şampiyonluğa oynamak isteyen Trabzonspor, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil ile Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor transferde atağa kalktı. Bordo mavili kulüp yaptığı KAP bildirimlerinde serbest statüde bulunan Jens Stryger Larsen ve Stefano Denswil ile Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın transferleri için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamalar şöyle:

-Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

-Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

-Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

LARSEN İKİ AYAĞINI DA KULLANIYOR

Kasımpaşa ile geçen sezon 32 lig maçına çıkıp 1 gol, 3 asitlik performans gösteren Eren Elmalı'nın Kasımpaşa ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğucan Hasoplat'ın gelecek sezon sözleşmesi bitiyordu. Haspolat, geçen sezonu 1 gol ve 1 asistle tamamladı.

İtalya Serie A'da Udinese forması giyen ve sözleşmesi tamamlanan 31 yaşındaki Larsen iki ayağını da etkili şekilde kullanırken, hem sağ bek hem de sol bek mevkiilerinde forma giyebiliyor. Danimarkalı oyuncu ayrıca milli takım formasını da 49 kez terletirken, 3 de gol kaydetti.

OYUNCULAR TRABZON'A ÇAĞRILDI

Bordo mavililerin Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Eren Elmalı ve Doğan Haspolatlı ile 4'er yıllık, Danimarkalı Larsen ile ise 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Trabzonspor yönetimi 3 oyuncuyu da Trabzon'a davet etti.

Erman Toroğlu'dan İsmail Kartal'ın şampiyonluk sözlerine bomba cevap! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı!
Sonraki Haber