Trabzonspor Gervinho'yu açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ve Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, iki yıldız ismi kadrolarına kattıklarını açıkladı. Bordo-Mavililer'in 40. haftafa Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Ağaoğlu,  "Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ve Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur" dedi.

Çin kariyerinden sonra son 3 sezondur Serie A'da Parma forması giyen 33 yaşındaki golcünün Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyordu. Tecrübeli futbolcu bu sezon Serie A'da 25 maçta 5 gol, 1 asistle oynadı.

Trabzonspor'un İtalya'dan 2. transferi ise Roma'nun Brezilyalı sağ beki Bruno Peres... Serie A'da bu sezon 29 maça çıkan 31 yaşındaki sambacı 30 Haziran'da boşa çıkacak.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber