Trabzonlu eski yönetici de Beşiktaş'a 'bırakmam seni' dedi...

Beşiktaş, kulübün ekonomik olarak yaşadığı zorluklara karşı nefes olması amacıyla "Bırakmam Seni" adlı bir kampanya başlatmıştı. Ünlü sanatçıların bağış topladığı Vodafone Park'ta gerçekleştirilen "Bırakmam Seni" kampanyasına Beşiktaşlı iş insanları önemli destek verdi. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise eski Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'ın 200 bin liralık bağışıydı.

Türk sporunun devleri son yıllarda önemli mali sorunlar yaşıyor. Bu çerçevede birçok bağış kampanyası gerçekleştirildi.

Benzer mali sorunlar yaşayan Beşiktaş da 'Bırakmam seni" adını verdiği bir kampanya ile taraftarlarının desteğine başvurdu.

Bu kampanya çerçevesinde Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Kanal D televizyonunda Pazar gecesi canlı yayında bağış toplandı.

Beşiktaşlı sanatçıların bağış topladığı "Bırakmam Seni" kampanyası siyah beyazlı formaya gönül vermiş iş insanlarından da bağış yağdı. 

Liste başında ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Beşiktaşlılığı ile tanınan babası Rahmi Koç vardı. Koç, kampanyaya 10 milyon lira ile destek olurkan onu Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi 5 milyon lira ile takip etti. Beşiktaş yönetiminin de 5 milyon lira katkı yaptığı kampanyaya bir destek de Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın'dan geldi. Aydın, kampanyaya 200 bin lira ile katıldı.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber