Trabzon'da bir vatandaş, polise mukavemette bulunduğunu sanıp Arap turisti tek yumrukta bayılttı

Trabzon'da iki Arap turist arasında tartışma çıktı. Polis tartışmaya müdahale ederek olayı yatıştırmaya çalıştı. O sırada turistlerin polise karşı koyduğunu sanan bir Trabzonlu vatandaş, turistlerin birine yumruk atarak hastanelik etti.

Trabzon kent merkezi meydanında akşam 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, iki arap turist arasında sözlü tartışma çıktı. Polisler olayı yatıştırmak için müdahale etti. Olayı, turistlerin polise karşı koyduğu şeklinde yorumlayan bir kişi turiste yumruk atarak yere düşürdü. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olay, çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde kalabalıktan uzaklaştırılan turistin daha sonra yumrukla yere düşürülmesi görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken turistin hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

TRABZON VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Trabzon Valiliği olayla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, “16.09.2023 günü saat 22:20 sıralarında Trabzon Kent Meydanında iki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, ‘turistlerin polise mukavemet ettiği’ şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumrukla vurarak yere düşürmüştür. Polis tarafından şüpheli şahıs hemen yakalanarak gözaltına alınmıştır. Savcı talimatıyla hakkında adli soruşturma başlatılıştır. İlimizde turist olarak bulunan misafirimizin tedavisi valiliğimiz takibinde hastanede yapılmakta olup hayati tehlikesi bulunamamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’ ifadelerine yer verildi.

 

Zarafetin İfadesi: Abiye Elbiselerin Büyüsü Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu!
Sonraki Haber