Tozkoparan’da kentsel dönüşüm arbedesi

Tekstil merkezi Merter’in hemen yanında bulunan Tozkoparan'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kentsel dönüşüm nedeniyle, yıkımı yapılacak evlerin elektrik, su ve doğal gaz gibi temel altyapı hizmetleri kesilmek istendi. Buna karşı çıkan ve mahalleliye destek olmak isteyenlere karşı polis biber gazı ile müdahale etti. Adeta savaş alanına dönen Tozkoparan’da, birçok kişi yaralandı ve fenalık geçirdi.

Tozkoparan Mahallesi'nde, sabah saatlerinde yıkımı yapılması planlanan evlerin temel altyapı hizmetlerinin kesilmesi için,çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle İGDAŞ, İSKİ, BEDAŞ ve belediye ekipleri geldi. Mahalle sakinleri ekiplere engel olmak istedi. Binada oturanlar apartmana açılan kapının önünde girişlere izin vermedi. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek