Tottenham'da Victor Nelsson için karar verildi! Transfer o sebeple rafa kaldırıldı

Galatasaray'da Victor Nelsson'un ismi bir süredir Tottenham ile anılıyordu. Ancak Danimarkalı stoperin, Davinson Sanchez'in gölgesinde kalması üzerine İngiliz ekibi kararını değiştirdi.

Galatasaray'da Victor Nelsson'un geleceği belirsizliğini koruyor.

Danimarkalı stoper, ilk iki sezonunda sarı-kırmızılıların vazgeçilmeziydi. İlk sezonunda Marcao, ikinci sezonunda ise Abdülkerim Bardakcı ile uyumlu bir ikili olmuştu. Ancak bu sezon formasını Davinson Sanchez'e kaptırdı.

Nelsson, uzun bir süredir Tottenham'ın radarındaydı. İngiliz ekibi, geçen sezon devre arasında üstüne para vererek Danimarkalı stoper ile Davinson Sanchez'i takas etmek istiyordu. Ancak Tottenham, Nelsson'un ortadan kaybolmasının ardından ilgisini kesti.

SCOUT EKİBİ TAKİBİ BIRAKTI

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, Nelsson'a yedek olacağını tahmin ederek Davinson Sanchez'in gönderilmesine onay vermişti. Ancak Davinson'un Danimarkalı stoperi yedek kulübesine mahkum etmesi üzerine scout ekibi takibini bıraktı.

(Milliyet)

"Sen kime parmak sallıyorsun..." Demet Akalın, bir deri bir kemik kaldı! İşte ünlü şarkıcının son hali Döviz mevduatları 3.2 milyar dolar azaldı
Sonraki Haber