Tottenham - Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Tottenham Hotspur, Premier League'in ilk yarısında deplasmanda 6-1 mağlup ettiği Manchester United'ı ağırlıyor. 2. sıradaki "Kırmızı Şeytanlar" Londra'ya çok formda geliyor... Jose Mourinho maçtan önce iddialı açıklamalarda bulundu. Peki, Tottenham - Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Premier League'in 31. haftasında Tottenham Hotspur ile Manchester United karşı karşıya geliyor. 30 maçta topladığı 60 puanlı 2. sırada yer alan United, Premier League'deki son 3 maçında 9 puan çıkardı. Ole Gunnar Solksjaer'in takımı hafta içi de UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Granada deplasmanından 0-2 galip dönmüştü.

İlk yarıdaki maçta Tottenham'dan Old Trafford'da 6-1'lik tarihi bir mağlubiyet alan ManU, bu kez kazanıp, UEFA Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini perçinlemek istiyor.

Evinde oynadığı son 3 lig maçını kazanan Jose Mourinho yönetimindeki Londra ekibi ise 30 maçta topladığı 49 puanla 7. sırada... Kalan haftalarda maksimum puan toplayıp ligi ilk 4 içinde bitirmek isteyen Spurs, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

TOTTENHAM - MANCHESTER UNİTED MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Saat 18.30'da başlayacak ve Chris Kavanagh'ın yöneteceği maç, S Sport'tan yayınlanacak.

Portekizli teknik adam maç öncesi, "Bu maç bizi kendimize getirebilir" dedi. Ev sahibi ekipte Ben Davies ve Matt Dohery eksik, United'da ise Anthony Martial'in sakatlığı sürüyor.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir!
Sonraki Haber