Tottenham Hotspur Londra derbisinde Arsenal'i 2-0 mağlup etti

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Tottenham Hotspur, Londra derbisinde ezeli rakibi Arsenal'i 2-0 mağlup ederek zirveye yükseldi. Bu sezon 1 kez bileği bükülen Jose Mourinho'nun takımı 4 hatadır kalesinde gol görmüyor. Arsenal'de ise çanlar Mikel Arteta için çalıyor...

Premier League'in 11. haftasında oynanan "Londra derbisi"nde Tottenham Hotspur evinde Arsenal'i 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Kuzey Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 13'te Heung-Min Son ve 45+1'de Harry Kane kaydetti. Lacivert-Beyazlılar'ın iki gol makinesi bu hafta da birbirlerine asist yaptı.

Son 7 maçta 6. galibiyetini elde eden Jose Mourinho'nun takımı puanını 24'e yükselterek Premier League'de zirveyi ele geçirdi. Tottenham Hotspur son 4 maçında kalesinde gol dahi görmedi.

Arsenal'de ise kötü gidişat derbide de sürdü. 3 puan hasreti 4 maça çıkan Kırmızı-Beyazlılar 13 puanda kaldı. Mikel Arteta'nın takımı 15. sırada!

Tottenham'dan derbi sonrası Twitter paylaşımı: "Londra Beyaz'dır!"
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber