Tosyalı’dan Çinli dünya lideri şirketle stratejik çelik anlaşması

Yeşil çelikte Türkiye lideri olan dünyada dev yatırımlarıyla ülkeye döviz kazandıran Tosyalı Holding, dünyanın en büyük çelik üreticisi China Baowu Steel Group ile ilişkilerini güçlendirdi. İşte detaylar...

Dünyanın en büyük çelik üreticisi Çinli Baowu Steel Group ile mevcut iş birliği içerisinde olan Tosyalı Holding, iş ilişkilerini derinleştirme kararı aldıklarını duyurdu.

Dünya genelindeki çelik üretimi yapan firmalarla iş birlikleri yapan Tosyalı, küresel çelik üretimindeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu iş birliği, Tosyalı Holding’in dünya pazarlarındaki büyüme stratejisi ve yeni yatırımları için stratejik bir katkı sağlayıp iki şirketin farklı pazarlardaki iş birliğinin önünü açtı. Şirket, Cezayir’den sonra Afrika başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde yapmayı planladığı yatırımlar için de stratejik fırsatlar oluşturacak.

İstikrarlı Büyüme İçin İş Birlikleri Önemli

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, demir çelik sektöründe gerçekleştirdikleri sürdürülebilirlik odaklı, ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yatırımlarıyla büyümeye devam ederken, küresel büyüme vizyonları kapsamında yurt dışındaki iş birliklerini genişletmeyi sürdürdüklerini açıkladı.
Tosyalı, şunları kaydetti:

“Daha istikrarlı ve sürdürülebilir bir büyüme için bu tür iş birliklerine önem veriyoruz. Bu anlamda uzun yıllardır farklı projelerde birlikte çalıştığımız China Baowu Steel Group ile yaptığımız bu stratejik ortaklık bizim için çok kıymetli. Şu anda Cezayir, Angola ve Senegal’de de yatırımlarımız bulunuyor, bu iş birliği ile buralardaki ve özellikle körfez bölgesindeki yatırımlarımızı daha da güçlendireceğimize inanıyorum. Belirlediğimiz küresel hedeflere ulaşmak ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmek için iş birliklerimizi genişletmeye devam edeceğiz.”

"Cumhurbaşkanımızın hassasiyetinin zekatı 77 ceddinize yeter!" Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Küresel fay hatlarını etkiliyor! Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin bonservis rekorunu kırılıyor
Sonraki Haber