Toplu taşımaya çözüm beklenirken, İBB'nin derdi dikey bahçe

Pandemi döneminde toplu ulaşım soruna bir türlü çözüm bulamayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dikey bahçeleri kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. İBB görevlilerinin yeşil alanları kaldırdığı anlara ilişkin görüntüler ise tepki çekmeye devam ediyor.

This browser does not support the video element.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dikey bahçe inadını sürdürüyor. Belediyede çalışan ekipler, İstanbul’un yol kenarındaki duvarlarına yapılan peyzaj uygulamalarını sökmeye devam ediyor.

YÜKSEK MAALİYET GEREKÇESİ

Bu kez Zeytinburnu bağlantı kavşağındaki yeşillik alan için harekete geçen ekipler, bitkileri bakım maliyeti fazla iddiasıyla kaldırmaya başladı.

Sosyal medyaya düşen o görüntüler ise tepkileri de beraberinde getirdi.

 "YAPRAKLAR ALKIŞLASIN ŞİMDİ"

O tepkilerden biri de AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den geldi. Görüntüyü Twitter hesabından paylaşan Kabaktepe, "Toplu taşıma ve ulaşıma dair çözüm vaatlerini otobüsleri sarıya boyayarak yerine getiren CHP'li İBB Başkanı; çevreye dair vaatlerini de çiçek ve bitkileri söküp duvarları yeşile boyayarak gerçekleştiriyor. Yapraklar alkışlasın şimdi." ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"