Toplantı sonrası ilk açıklama TÜRK-İŞ'ten! Bayramdan önce rakam konusunda bir karar verilir

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ilişkin ara zamda ikinci toplantı sona erdi. Toplantı sonrası Türk-İş'ten ilk açıklama geldi. Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, "Bayramdan önce rakam konusunda bir karar verilir diye düşünüyorum."dedi.

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ilişkin ara zamda ikinci toplantı sona erdi. Toplantı sonrası ilk açıklama Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar'dan geldi.

Agar, "Uzun uzun görüşmeler yaptık. Çalışma hayatı ile ilgili görüşmeleri sunduk. Rakam olarak bir yere gelinmedi. Bu hafta içerisinde üçüncü defa komisyon olarak bir araya geleceğiz. Komisyonda bir karara vardıktan sonra Cumhurbaşkanımız açıklama yapar diye düşünüyorum. Bayramdan önce rakam konusunda bir karar verilir diye düşünüyorum." dedi.

Öte yandan, komisyon toplantısının ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol saat 14.00'te bir araya gelecek.

İlk toplantıda rakam telaffuz edilmemişti. Bu kez işçi kesiminin Zam oranına ilişkin taleplerini iletmesi bekleniyor.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber