Top oynayan çocuklara bıçakla kovalama

Bursa’da sokakta top oynayan 3 genci döven adam öfkesini alamayınca çocukları bıçakla kovaladı. O anlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Bursa’da 3 arkadaş sokak üzerinde oyun oynarken bir kişini  saldırısına uğradı. Çocukların meydana getirdiği sesten rahatsız olan şahıs, çocukların üzerine yürüyerek saldırmaya başladı. Ne olduğunu anlamayan çocuklar şaşkına dönerken öfkesini alamayan kişi, bıçak çekti.

"VURURUM SİZİ"

Elinde bıçakla çocukları kovalamaya başlarken kaçan çocukların arkasından da “Vururum, vururum sizi” diyerek tehdit etti. Çocukların sokaktan kaçmasının ardından olay yeri sakinleşirken, o anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

İHA

Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK?