Tonlarca çamurun altında kalmıştı! Kepçe operatörünün cansız bedenine ulaşıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir şirkete ait kömür ocağında şlam (atık) havuzunun çökmüştü. Kamyon şoförü İbrahim Coşkun (47) çökmeyi son anda fark ederek, araçtan atlayarak canını kurtardı. Tonlarca çamurun altında kalan kepçe operatörü İbrahim Demir'i (63) arama-kurtarma çalışmaları sona erdi. Demir'in cansız bedenine 43 saat sonra ulaşıldı.

Manisa'nın Soma ilçesinde Dereköy Mahallesi'nde özel bir şirkete ait kömür ocağındaki şlam havuzunda dün sabah 06.00 sıralarında çökme meydana geldi. Bu sırada bölgede çalışma yapan kepçe operatörü İbrahim Demir, havuzdan akan tonlarca çamurun altında kaldı. Kamyon şoförü İbrahim Coşkun (47) ise çökmeyi son anda fark ederek, araçtan atlayarak canını kurtardı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri