Tom Cruise ve David Beckham'dan erken gol sevinci

Euro 2020 final karşılaşmasında İngiliz futbolcu Luke Shaw, İtalya'ya attığı golle finallerde en erken golü atan kişi olarak tarihe geçti. İngiltere-İtalya maçını tribünlerden izleyen Tom Cruise ve David Beckham gol sevincini yumruk tokuşturarak yaşadı.

This browser does not support the video element.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda 60 binin üzerinde taraftarın tribünlerden takip ettiği final maçında, turnuvada ikinci kupasını hedefleyen İtalya ile şampiyonada ilk kez finale kalan İngiltere karşılaştı.

Karşılaşmanın ikinci dakikasında gol atan Luke Shaw, İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi.

Shaw'ın şampiyona finallerinde tarihe geçtiği erken golü, maçı tribünden izleyen dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise ve ünlü futbolcu David Beckham yumruk tokuşturarak kutladı.

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!