Tolgahan Sayışman, huzurevi sakinleri için sinema salonu kapattı

Oyuncu Tolgahan Sayışman alkış toplayan bir harekete imza attı. Ünlü oyuncu, huzurevi sakinleri için sinema salonu kapattı. Sayışman, İstanbul'da bir alışveriş merkezindeki sinema salonunu kapatarak, hem oynayıp hem de yapımcılığını üstlendiği "Aynasız Haluk" adlı sinema filmini huzurevi sakinleriyle birlikte izledi.

Tolgahan Sayışman, hem oynayıp hem de yapımcılığını üstlendiği 'Aynasız Haluk' adlı sinema filmini huzurevi sakinleriyle birlikte izledi. Keyif dolu iki saat geçiren ünlü oyuncu, film sonrası huzurevi sakinleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

''BU BULUŞMALARI SIKLAŞTIRACAĞIZ''


Habertürk'te yer alan habere göre; Gazetecilerin sorularını da yanıtsız bırakmayan Tolgahan Sayışman, "Filmden ziyade güzel bir aktivite olsun istedim büyüklerimiz için. Malum pandemiden çıktık... Farklı yerlerde, güzel vakit geçirmek en çok büyüklerimizin ihtiyacı... Sözleştik, kendileriyle bu buluşmaları sıklaştıracağız" açıklamasını yaptı.

 Öte yandan yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman'a muhabirler, geçtiğimiz aylarda, "Yapımcı olarak eşiniz Almeda Abazi'ye de bir rol verir misiniz?" sorusunu yöneltmişti. Ünlü oyuncu, "Neden olmasın? Eğer isterse olur" açıklamasını yapmıştı.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber