Tolga Karel'den eski dost olan Nihat Doğan - İzzet Yıldızhan ikilisine ağır eleştiri

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Oğuz Ayhan karakteriyle hafızalara kazınan ve evlendikten sonra Amerika'ya yerleşip gözlerden uzak bir yaşam süren eski oyuncu Tolga Karel, Nihat Doğan'ın İzzet Yıldızhan ile ilgili sözlerini eleştirdi. Karel, bir dönem eski dost alan ve aralarından su sızmayan ünlü türkücüler Nihat Doğan ile İzzet Yıldızhan'ı topa tuttu.

Kadın şarkıcıların giydiği sahne kostümlerini eleştiren İzzet Yıldızhan, "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamarıyla tepki çeken Yıldızhan'a bir tepki de eski dostu Nihat Doğan'dan gelmişti.

2011 yılında Yıldızhan ile adı 'fuhuş' ve 'darp' olayına karışan Nihat Doğan, İzzet Yıldızhan'ın açıklamarı için "20 yaşında kızlara DM'den yürümek helal mi?" diye sorarak tepkisini şu sözlerle dile getirmişti: "Ağır şeyler söylemek lazım ama kendimi zor tutuyorum. 20 yaşında kızlara DM'den yürümek helal mi? Bikinili kızları takip edip DM'den eve çağırmak normal. 20 yaşındaki kızlara DM'den yürüyüp ifşalanmak... Hangi toplum? Kızlara DM'den yürümek helal mi? Karının başını açmak helal mi? Öyle bir islam yok"

Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen konu ile ilgili bir eleştiri de eski oyuncu Tolga Karel'den geldi. Bir dönem rol aldığı Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı OĞuz karakteriyle şöhreti yakalayan ve 2016'da Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye yerleşen oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

''ARAP VATANDAŞLIĞI VERİN KURTULSUNLAR''


Paylaşımında Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ı hedef alan Tolga Karel, Doğan'ın Yıldızhan için söyledikleri karşısında ''Şu ikisine verin bir Arap vatandaşlığı, anlar da rahat etsin. Millette bir kurtulsun ya! Adamlar yıllardır acı çekiyor kimse duruma bir el atmıyor.'' ifadelerini kullandı.

Instagram hesabının hikaye kısmından ikinci bir paylaşımda bulunan Karel ağır eleştiride bulunarak ''Bu arada mesela bikinili kızlara DM'den yürümek ya da sahneye açık bir kıyafetle çıkmak değil değerli arkadaşlar. Kimse kimsenin ahlakını sorgulayamaz. Mesela sen her b*ku yap, sonra edep ahlaktan söz et! Ayıptır ya.. Hani derler ya 'ayaklar baş olmuş' diye, Aynen öyle.'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Milli yas nedeniyle bayraklar yarıya indirildi Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar?
Sonraki Haber