Tolga Çevik'e ifşa şoku! Videoyu görünce soluğu mahkemede aldı

Bir kullanıcı, vergi dairesinin internet sitesi üzerinden oyuncu ve komedyen Tolga Çevik’in kimlik numarasını ele geçirerek videolu paylaşım yaptı. Kişisel bilgilerinin ifşa edildiğini gören Tolga Çevik ise soluğu mahkemede aldı.

Emir T. isimli bir kullanıcı, kişilerin internet sitesi üzerinden ele geçirilen T.C. kimlik numarasıyla kişisel bilgilerinin nasıl ifşa edileceğine ilişkin bir video çekti. Videoda vergi dairesinin internet sitesi üzerinden ünlü komedyen Tolga Çevik'e ait şirket bilgilerini girdikten sonra Çevik'in T.C. kimliğini ele geçiren kullanıcı, ardından özel bir telekomünikasyon şirketinin sitesine girerek fatura bilgilerini buldu. Ardından Çevik'in ikamet adresini hukuka
aykırı şekilde ifşa eden Emir, kişilerin özel bilgilerine ulaşım için yol gösterdi.


VİDEOYA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Tolga Çevik ise gördüğü video karşında neye uğradığını şaşırdı. Kişisel bilgilerini hukuka aykırı olarak ele geçiren ve yayınlayan şahsın cezalandırılmasını isteyen Çevik soluğu mahkemede aldı. Ünlü komedyenin talebi sonrası videoya erişim engeli getirildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'HEDEF GÖSTERİLDİM'

Başına gelen olayın ardından Tolga Çevik, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Ünlü komedyen, videodaki bilgileri paylaşan şahsın kendisini hedef gösterdiğini ve kötü niyetli olarak devlet kurumlarının hizmetini kötüye kullandığını ileri sürdü.

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! 7 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber