Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde ilk temeller yarın atılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, 17 ilde 5 bin 615 sosyal konutun temeli yarın atılıyor. İşte detaylar…

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, 17 ilde 5 bin 615 sosyal konutun temeli yarın atılıyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamındaki ilk konutların temelinin 25 Ekim'de Ankara'nın Sincan ilçesinde yapılacak törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 13 Eylül'de kamuoyuyla paylaştığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin, 81 ilde 500 bin sosyal konut, 1 milyon konut amaçlı arsa, 50 bin iş yeri olarak vatandaşlara sunulacağı aktarıldı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!