TOKİ İlk Evim İstanbul arsa projesinin hak sahipleri belirleniyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Arsa Projesi'nin hak sahipleri bugün belirleniyor. TOKİ İstanbul arsa kura çekilişi ile 10 bin müstakil, 28 bin 954 hak sahibi belirlenecek. İşte TOKİ İstanbul Merkez müstakil arsa kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ İstanbul arsa kura çekiliş detayları başvuru yapan vatandaşların gündeminde yer alıyor. İstanbul Merkez İlk Evim Müşterek Arsa Projesi 28 bin 954 parsele yapılan başvuruların tamamı kabul edildi. Böylece bütün başvurular onaylanmış oldu. TOKİ İstanbul arsa kura çekilişi ile 10 bin müstakil, 28 bin 954 hak sahibi kurası gerçekleşecek. İstanbul’da müstakil ve hisseli arsa kuraları 27 Mart'ta yani bugün çekilecek.

TOKİ İSTANBUL ARSA KURA ÇEKİMLERİ CANLI İZLE

TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları sorgulama isim listesi araştırılmaya başladı. Youtube kanalı üzerinden hal sahiplerine ulaştırılacak sonuçlar yayının hemen ardından e-Devlet üzerinde yerini alacak. Kuralar TOKİ Stüdyolarında seyircisiz olarak online yayınlanacak. Ve TOKİ İstanbul arsa kura çekilisi saat 10:00'da başlayacak. TOKİ İstanbul müşterek arsa projesi için geçerli başvuruların tamamı hak sahibi olarak kabul edildiği için kura çekimi yapılmayacak.

TOKİ İSTANBUL ARSA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Fenerbahçe Monaco'yu devirdi, Final Four'dayım dedi! Bakan Özhaseki'den deprem bölgesi ile ilgili açıklama! Trabzon İstanbul'da dörtledi, kupada finale yükseldi!
Sonraki Haber