TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nde, 43 bin 599 hak sahibi belirlendi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nde çekiliş heyecanı devam ediyor. 16 gündür devam eden sosyal konut projesinde Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van ve Gaziantep'te tamamlanarak 43 bin 599 hak sahibi belirlendi. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nde çekiliş heyecanı devam ediyor.

TOKİ'den alınan bilgiye göre, 7 Kasım'da başlayan kura çekimleri, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van ve Gaziantep'te tamamlandı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"