TOKİ il il açıkladı! İşte TOKİ 2. Etap kura çekiliş tarihleri belli oldu

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura çekimleri 12 ilde tamamlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yeni kuraların çekileceği 11 ili açıkladı. İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. 7-16 Kasım tarihleri arasında 12 ilde noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 21 bin 893 konutun hak sahipleri belli oldu. Kura çekimin ikinci etabı da 11 ilde bugün Kilis ve Muş ilerinde başlıyor. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!