Tokat - İstanbul otobüsünde can pazarı! Tüfekle ateş açıldı...

Son dakika gelen bilgiye göre Tokat'ta yolcu otobüsüne kimliği tespit edilemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Yolcular araçtan indirilirken jandarma olay yeri incelemesine başladı. İşte saldırıya dair tüm detaylar…

Tokat Erbaa'da seyir halinde olan yolcu otobüse kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle ateş edildi. Olayda yaralı ya da ölü bulunmazken yolcular korku dolu anlar yaşadı. Başka bir otobüsle yollarına devam ettirilen yolcular edinilen bilgiye göre Erbaa ilçesinde Hacı pazar köyü yakınlarında saldırıya uğradılar.

Meydana gelen saldırı içerisinde 30 yolcu bulunan otobüse kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle gerçekleştirildi. Otobüsün motor kısmına isabet eden saçmaların mazot filtresinin geldiği ortaya çıktı. Olayı fark eden sürücü aracı durdurdu ve yolcular aynı firmaya ait olan farklı bir otobüs ile yolculuğuna devam etti. Olayda kimse yaralanmadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

“BİRAZ YOL ALINCA ANLADIK”

Otobüsün şoförü Hakan Başören açıklamada bulundu. Araca ateş açıldığını sonradan fark ettiklerini söyledi. “Bir şey hissetmedik yalnızca ateş sesi duyduk. Ne olduğunu anlamadık ancak biraz ilerledikten sonra ne olduğunu anladık. Aracımızda 30 yolcu bulunuyordu, İstanbul'a gidiyorduk” dedi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber