TOGG ekibinden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a videolu yanıt

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün Twitter'da TOGG'un görüntülerinin bulunduğu müzikli bir video paylaştı. Bugün TOGG ekibi CES 2022'deki standından videolu yanıt verdi.

This browser does not support the video element.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de uluslararası arenaya çıkarak tüm Türkiye'yi gururlandırdı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün sosyal medyadan, TOGG'un görüntülerinin bulunduğu müzikli bir video paylaştı.

TOGG'DAN COŞKULU YANIT

Türkiye'nin otomobili TOGG'un ekibinden yanıt gecikmedi. TOGG'un resmi Twitter hesabından, TOGG'un CES 2022'deki standından aynı müzikle bir video paylaşıldı.

Togg'dan '29 Ekim' paylaşımı: Heyecanımız dorukta Yerli otomobil Togg'da geri sayım! Gemlik tesisinde deneme üretimi hazırlıkları başladı Siirt'te toplam değeri 10 milyon liranın üzerinde olan 100 araç çürümeye bırakıldı Galerici satış olmadığından, vatandaşsa düşmeyen fiyatlardan şikayetçi Yoğun kar yağışından sonra kaportacılar dolup taştı Lastikçilerden kış lastiği uyarısı