TOFD Başkanı Ramazan Baş koronaya yenildi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Başkanı Ramazan Baş’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yıllarca omurilik felçlisi insanlar için mücadele veren Baş'ın vefatı büyük üzüntüye neden oldu.

“Kamu Yararına Çalışan Dernek” statüsünde hizmet veren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Başkanlığını yürüten Ramazan Baş’ın yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayanı kaybettiği öğrenildi.

Bakırköy’de bir önceki dönem, AK Parti Meclis Üyeliği de yapan Ramazan Baş’ın ölümü büyük üzüntü yarattı.

Sinoplu olan Baş, öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortopedik engellilerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)’nin, genel başkanlığını yapıyordu.

19 YAŞINDA DENİZE ATLADIKTAN SONRA FELÇ OLDU!

Başkan Ramazan Baş, açıklamalarında daha 19 yaşındayken Kumburgaz’da her zaman denize girdiği iskeleden balıklama atladığını ve denizin çekilmesinden dolayı kuma çakılarak felç kaldığını söylemişti.

Baş, katıldığı programlarda yaptığı konuşmalarda sık sık “Derinliğini bilmediğiniz suya atlamayın!” öğüdünde bulunuyordu.

Limonda yasaklı madde tespit edildi! Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci davaya ilişkin açıklama
Sonraki Haber