Tiyatro demişlerdi! Utanmadan şehitlerin huzuruna çıktılar

İBB'nin Saraçhane'deki binasının önünde 15 Temmuz'da hayatını kaybedenler için tören düzenlendi. Törene, CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun katılması ise tepki çekti. Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun eşi, 15 Temmuz gecesi için, 'Tiyatro, alın siz bir mağduriyet daha' şeklinde twitler atarak 251 şehidin hatırasına saygısızlık yaptılar. İki isim, bugün utanmadan o şehitleri anmak için törene katıldılar.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Saraçhane’deki binasının önünde hayatını kaybedenler düzenlenen törenle anıldı. 15 Temmuz darbe gecesi attığı twitlerle tepki çeken CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun törene katılması ise tepki çekti. 

 CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN KATILMASI TEPKİ ÇEKTİ

Törene, 15 Temmuz gecesi Twitter'dan büyük tepki çeken tweetler atan ve darbe yanlısı bir tutum takınan Canan Kaftancıoğlu katılması ise tepki çekti.

CHP İstanbul İl Eski Başkanı ve siyasi yasaklı Canan Kaftancıoğlu, 251 şehit verildiği 15 Temmuz 2016 gecesinde, darbenin engellenip darbecilerin alıkonulması hakkında, "İşkence, kötü ve aşağılayıcı muamele insanlık suçudur. Bu suçun zamanaşımı olmaz ve darbeciler de dahil olmak üzere kimseye yapılamaz." şeklinde darbecileri savunan yorumlarda bulunmuştu. Kaftancıoğlu, yıllar geçmesine rağmen bu tweetleri silmedi.

İşte CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun darbe gecesi attığı tweetler:

EKREM İMAMOĞLU'NUN EŞİ DİLEK İMAMOĞLU DA SKANDAL TWİTLER ATMIŞTI

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, 15 Temmuz gecesi attığı twitlerle tepki çekmişti.

"NE YAZIK Kİ BU SÜREÇ HENÜZ TAMAMLANMAMIŞTIR"

Saraçhane'deki İBB binası önündeki anma programında konuşma yapan Ekrem İmamoğlu ise dikkat çeken ifadelerde bulundu. "Ne yazık ki bu süreç henüz tamamlanmamıştır, tehdit henüz ülkemizin üzerinden kalkmamıştır" ifadesini kullanan İmamoğlu, kafaları karıştırdı. İmamoğlu, konuşmasının devamında, "Mutlak buna dair süreci güçlendirici tedbirleri milletimiz, halkımız almak zorundadır." dedi.

SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ile ortak operasyon açıklaması! Herkes birbirini ihbar etmeye başladı! İBAN korkusu Maliye'yi kitledi
Sonraki Haber