Tıvorlu İsmail'in oğlu evlendi 6.9 milyonluk takı takıldı!

Düğünlerde söylediği şarkılar ve ilginç tarzıyla sosyal medyada çok konuşulan Tıvorlu İsmail'in oğlu evlendi. Halı saha büyüklüğünde halayların olduğu düğünde 6.9 milyonluk takı takıldı.

This browser does not support the video element.

Düğünlerde söylediği şarkılar ve farklı tarzıyla sosyal medya fenomeni haline gelen İsmail Aşkan namıdiğer Tıvorlu İsmail, oğlunu evlendirdi. Gevdan aşireti mensubu olan Aşkan ailesinin 28 yaşındaki oğlu Mazlum Aşkan, hayatını Iraklı 25 yaşındaki Zine Ataman ile birleştirdi.

Çiftin Şırnak Beytüşşebap’taki 2 gün 2 gece süren düğününe Belediye Başkanı Habip Aşan, Goyan, Elki, Jırki, Mamhura, Pirosi ve Gevdan gibi bölgedeki aşiretlerin liderleri ve mensupları ile internet fenomenleri, yurt dışından gelen iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel hazırlanmış folklor ekibinin de yöresel kıyafetleriyle halay çektiği düğünde gelen misafirlere 2 ton yemek hazırlanıp dağıtılırken, düğünde damada 5 milyon 200 bin lira değerinde altın ve para, geline de 1 kilo altın ve 75 bin lira para takıldı.

Düğünde takılan takı ve paraların 6,9 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim