Titanik gibi battılar: Bebek'te iskele çöktü, 25 kişi bir anda kendini denizde buldu!

Bebek'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce iki kez mühürlemesine rağmen el değiştirilerek büyütülen iskele, 25 kişi üzerindeyken adeta Titanik gibi suya gömüldü. Vatandaşların iskelenin çökmesinin ardından geri tırmanmaya çalıştığı anlar film sahnelerini andırdı.

Beşiktaş Bebek'te Aralık 2022'de yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı. Sahilin iç kısmında yer alan bir restoranın önündeki iskele, 25 kişi üzerindeyken ağırlığı kaldıramayarak çöktü.

İskeledeki insanların, restoran ile yol arasındaki deniz suyuna düştüğü ve kurtarılmaya çalışıldığı görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

Çevredekiler suya düşenleri kurtarmaya çalışırken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından İBB tarafından yapılan açıklamada, “Arnavutköy'deki iskelesi çöken restoran, geçtiğimiz ekim ayında el değiştirdi, yeni sahipleri tadilat yapmaya başladı.

Tadilat çalışmaları sırasında yapıda iki kez aykırılık tespiti yapıldı ve restoran mühürlendi. Tescilli olan yapı, aykırılığı restoran tarafından gidereceği söylenmesine rağmen mühür bozularak, aykırılığı büyüterek devam etti" ifadelerine yer verilmişti.

"Arabistan'daki albüm kapağı" diye paylaşılan görsele esprili yanıt Erzurum'dan acı haber geldi! Astsubay şehit oldu! 51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı!
Sonraki Haber