Tırnaklarını görenler hayrete düştü! Uraz Kaygılaroğlu oje sevdasından vazgeçmiyor

Pis Yedili, Klavye Delikanlıları, Aşk 101, Ayak İşleri, Sefirin Kızı, Üç Kuruş, Erşan Kuneri gibi yapımlardaki rolleriyle tanın oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından ayna karşısında çekilen pozunu yayınladı. Kaygılaroğlu'nun tırnaklarındaki siyah oje ise dikkat çekti. Daha önce de tırnaklarına oje süren ünlü oyuncu sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

Final yapan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Kartal karakteriyle akıllarda kazınan, Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda yer alan 35 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ojeli tırnaklarıyla sosyal medyayı salladı.


TIRNAKLARINA SİYAH OJE SÜRDÜ

Asansör aynasında çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaşan ünlü oyuncunun tırnaklarındaki siyah ojeler görenleri şaşkına çevirdi. Kaygılaroğlu'nun oje sürmesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Bodrum tatilinde giydiği slip mayo ile adından uzun bir süre söz ettiren ünlü oyuncu şimdi de tırnaklarındaki ojeyle gündeme geldi. Kaygılaroğlu için 'ne gerek vardı', 'kötü örnek oluyor', 'ne bu yeni akım falan mı', 'erkek adam oje sürmez', 'hiç yakışmış mı', 'olacak iş değil' şeklinde eleştiriler gecikmedi.



BU İLK DEĞİL

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu daha önce de, kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin galasına ve 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına siyah ojeli tırnaklarıyla katılmıştı. Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada’nın isteği üzerine oje sürdüğünü söylemişti.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı için geçmiş olsun mesajı Survivor All Star'da dokunulmazlık kimin olacak? Haftanın galibi kim?
Sonraki Haber