Tırın içinde uyuyan sürücü yangından saniyelerle kurtuldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde park halindeki tırın içinde uyan sürücü çıkan yangını son anda fark etti. Sürücü, saniyelerle ölümden kurtuldu. Yangın park halindeki bir başka tıra da sıçradı.

This browser does not support the video element.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bekir Özdemir'in kullandığı 70 BH 416 plakalı tırı otoparka park ederek şoför kabininde uykuya daldı.

Bir süre sonra tırın şoför kabininde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden sürücü, saniyelerle araçtan çıkarak kurtuldu. Sürücü 50 metre ilerideki itfaiye istasyonundaki ekiplerden yardım istedi. O sırada yangın büyüyerek tırın yanında park halindeki 34 EU 2903 plakalı tıra sıçradı.

İtfaiye ekipleri, kısa sürede alevlere müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu iki araçta da hasar oluştu. Yangının çıkma anı ve sürücünün kurtulduğu anlar ise bir işyerinin güvenlik kamesına yansıdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim