TİP'ten milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ'a eşi Arzum Onan'dan destek

Oyuncu Arzum Onan, Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili aday adayı olan eşi Mehmet Aslantuğ'a destek çıktı. Arzum Onan, 27 yıl önce hayatını birleştirdiği eşi için "Her zaman yanındayız, yanında olacağız. Seninle her zaman gurur duyduk, duyacağız" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili aday adayı oldu. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Mehmet Aslantuğ'un adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. Baş, paylaşımında, “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

''HER ZAMAN YANINDAYIZ''


Aslantuğ'un kararına 27 yıllık eşi Arzum Onan'dan destek gecikmedi. Arzum Onan, Instagram hesabından eşinin bir fotoğrafını paylaşarak altına "Bugüne kadar yaptıkların, söylediklerin yapacaklarının söyleyeceklerinin teminatıdır. Her zaman yanındayız, yanında olacağız. Seninle her zaman gurur duyduk, duyacağız" notunu düştü. Onan eşine desteğini gösterdi.

Mehmet Aslantuğ ile 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan 1996'da evlendi. Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın çocukları Can Aslantuğ, dünyaya 2000'de geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik hali değişti Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlığı kimin? İşte fragman.. 21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber