TikTok'un zirvesindeki isim 100 milyon takipçisi olan 16 yaşındaki Charli D'Amelio...

Forbes, son ayların en popüler uygulaması olan TikTok'un en çok kazanan fenomenleri listesini açıkladı. Listenin zirvesinde yılda 4 milyon dolar kazanan 16 yaşındaki Charli D'Amelio yer aldı.

TikTok'un en ünlü fenomenlerinden olan 16 yaşındaki Charli D'Amelio, gençler için bir banka uygulamasına yatırım yaptı. Forbes'a göre, TikTok'tan yılda 4 milyon dolar kazanan D'Amelio'nun yatırım yaptığı uygulama, ABD'de çocuklara ve gençlere ailelerinin kontrol edebileceği bir banka hesabı sunuyor.

CNN'de yer alan habere göre, TikTok fenomenleri arasında en çok kazanan isimlerden olan 16 yaşındaki Charli D'Amelio, Step adında bir banka uygulaması üzerinde çalışıyor. Step, gençlere Federal Mevduat Sigorta Şirketi onaylı bir banka hesabı ve ücretsiz kredi kartı hizmeti sunuyor. TikTok fenomeninin duyurduğu uygulama, ebeveynlerin çocuklarının harcamaları için sınırlar belirlemesini, para gönderebilmesini de sağlıyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar...