Tiffany replikası gerdanlık takan Melis Sezen'in şimdi de kıyafeti gündemde

Önceki akşam 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde kıyafet seçimi, kolyesi ve ödül aldığı sırada yaptığı konuşmayla geceye damgasını vuran isim Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin Derin'i 24 yaşındaki oyuncu Melis Sezen oldu. Sezen'in taktığı gösterişli gerdanlığının Tiffany & Co. replikası olduğu ortaya çıkarken Tuvana Büyükçınar imzalı derin göğüs dekolteli beyaz elbisesi ise Versace’nin Spring 1993 koleksiyonundan bir parçaya çok benzetildi.

Genç ve başarılı oyuncu Melis Sezen, Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisinde ödül aldı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"