The Walking Dead'in Negan'ı oyun karakteri oldu!

Bandai Namco Games, geliştiriciliğini üstlendiği oyun serisi Tekken 7 hakkında yaptığı açıklama ile daha hafta başından oyun dünyasını sallamayı başardı. AMC'nin ünlü dizisi The Walking Dead'in karizmatik karakteri Negan, Tekken kadrosuna ekleniyor.

Geçtiğimiz yıldan beri Tekken 7 fanları sosyal medya üzerinden, oyunun yapımcısı Katsuhiro Harada'ya Negan'ı oyunda görmek istediklerini belirtiyorlar. Ancak son olarak 2017'nin Nisan ayında konuyla ilgili konuşan Harada, olumsuz yanıt vermişti.

Ancak durum değişti. Season 2 pass kapsamında birçok yeni karakter Tekken kadrosuna dahil oluyor. Anna Williams, Lei Wulong ve Negan ilk duyurulan karakterler olurken, çok daha fazla dövüşçünün önümüzdeki dönemde Tekken 7 saflarına katılması bekleniyor.

Oyunun ikinci sezonu için şimdilik net bir çıkış tarihi duyurulmamış olsa da, yayınlanan duyuru fragmanında “çok yakında” ibaresinin olması, çok fazla beklemeyeceğimizi gösteriyor.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Bizim Market'ten atıştırmalık ve içeceklerde özel indirim fırsatı! Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu
Sonraki Haber