“The Simpson” dizisinin, Maraş depremini bildiği iddia edildi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremle alakalı şok bir iddia ortaya atıldı. “Simpson” dizisinde yıllar evvel Maraş depremiyle alakalı mesaj verildiği düşünülüyor

Türkiye’yi karanlığa gömen Maraş depreminin ardından, şok bir iddia ortaya atıldı. 10 ilde hayatı alt üst eden ve deyim yerindeyse “taş üstünde taş bırakmayan” felaketin, daha önce “The Simpson” dizisinde yer aldığı söyleniyor.

Bu bir tesadüf mü?

Maraş depreminin daha önce “The Simpson” dizisinde yer aldığı iddiası ortalığı karıştırdı. İddialara konu olan sahne ise izleyenleri dehşete düşürdü. The Simpson dizisinde yer alan bir sahnede, limana yaklaşan bir gemi dikkat çekiyor.

Gemi’de bulunan adam “Kahramanmaraş’a gidiyorum!” diyor

The Simpson dizisinde yer alan sahnede beliren geminin içinden bir adama durması söyleniyor. Gemideki adam ise “Kusura bakmayın, duramam Kahramanmaraş’a gidiyorum!” diyor. Sahneyi izleyenler bunun bir tesadüf mü yoksa kehanet mi olduğu konusunda ikiye bölündü. İzleyenlerden bazıları videonun altına “Bu kadar tesadüf olabilir mi?” yorumlarını yaptı

Dolmabahçe’ye gelen Amerikan gemisiyle alakalı spekülasyonlar üretiliyor

“The Simpson” dizisinde yer alan sahneden sonra, izleyenlerin aklına İstanbul Dolmabahçe’ye gelen Amerikan savaş gemisi geldi. Savaş gemisi, Dolmabahçe’ye geldiği günden beri, kamuoyu tarafından tepkilere maruz kalmıştı. Maraş depreminden bir gün önce İstanbul Kağıthane’de gerçekleşen depremle ilgili olarak da, gemiyle bağlantı kuran bir kesim olmuştu. Deprem riski taşımayan Kağıthane’de meydana gelen sarsıntı, Amerikan savaş gemisinin boğaza geldiği gün gerçekleşmişti.

Kağıthane’de meydana gelen deprem, büyük bir uğultu yaratmıştı

Çoğu ilçe, Kağıthane’de meydana gelen depremin sarsıntısını hissetmekten ziyade, depremle beraber ortaya çıkan uğultuyu duymuştu. Birçok ilçeden hissedilen bu uğultu, halkta paniğe yol açmıştı. Deprem uzmanlarının, depremin sesi olabilir demesine rağmen çoğu kişi buna ikna olmamış, daha önce hiçbir depremde bu sesi duymadıklarını dile getirmişlerdi.

Gemi, Kahramanmaraş’a gidiyor ama Maraş’ta deniz yok

 “The Simpson” dizisinde yer alan geminin “Kahramanmaraş’a gidiyorum” demesi ve Maraş’ta deniz olmaması da izleyenlerin kafasını iyice karıştırdı. Bu sahnenin ne amaçla çekildiği hakkında, dizinin yapımcılarından hala bir açıklama gelmedi.

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı 28 Şubat davası sanıklarına af! Çetin Doğan tahliye edildi.. Merkez'in yıl sonu dolar beklentisi geriledi
Sonraki Haber