'Testere Selman' sosyal medyanın da gündeminde!

Dünya basınının gözü Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te gerçekleşen ve dün kapanışı gerçekleştirilen G-20 zirvesindeydi. Zirvenin en çok konuşulan isimlerinden biri ise Cemal Kaşıkçı cinayetinin emrini verdiği söylenen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman oldu.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Tunus ziyareti öncesinde elinde motorlu testere ile resmedilmişti.

'İŞTE GERÇEK YÜZÜ'

Bu protestonun ardından 'Testere Selman' olarak anılan Muhammed bin Selman'ın G-20 zirvesindeki fotoğrafına çeşitli suç aletleri yerleştirilerek sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar Prens Selman'a tepkilerini dile getirirken 'İşte gerçek yüzü' yorumları yapıldı.

Öte yandan zirvedeki toplu fotoğraf çekimi sırasında da ilginç anlar yaşanmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan salona girdiği sırada liderlerle selamlaşırken, Prens Selman’ı görmezden gelerek yerine geçmişti.

 

SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz Okan Buruk'un derbiye güvencesi hücum hattı Birce Akalay'ın Cannes Film Festivali'ndeki tarzı gündem oldu!
Sonraki Haber