Tesla, Steam ile anlaşmasını duyurdu! O modellere güncelleme gelmeye başladı! Artık oyun oynanabilecek!

Elektrikli otomobil sektörünün devi olarak bilinen Tesla, yeni bir iş birliğine daha imza atarak kullanıcılarına araç içi oyun oynama deneyimini yaşatmaya başladı. İşte Tesla’nın yeni güncellemesi…

Oldukça uzun zaman önce yollarda sıklık ile rastlanılan ve yerel halkın dahi kullandığı elektrikli otomobil modelleri, zamanın güçlü petrol şirketleri tarafından baskılanarak askıya alınan otomobil projelerinden birisine dönüştü. Ancak o zaman itibari ile birçok araç üretici firma gelişen teknolojiye ve değişme olasılığı olan güç durumlarına karşı bünyelerine elektrikli otomobil prototipleri ekledi. Nitekim öngörüldüğü gibi de oldu.

Yeni dönemde hem benzinli ve dizel araçların üretimlerinde sıkıntılar yaşanması hem de artan akaryakıt fiyatlarından ötürü tüketicilerin de elektrikli otomobillere yönelmeleri, ilgili araç modellerinin pazar paylarının giderek artmasını sağladı. Ülkemizin de yerli ve doğuştan elektrikli otomobil Togg ile dahil olmaya hazırlandığı bu pazar, Amerika’nın elektrikli otomobil devi Tesla tarafından geliştirildi.

Elektrikli otomobil sektörünün devi olarak gösterilen ve pek çok araç üretici firmaya da bir nevi yol gösteren Tesla, araçlarına gönderdiği güncellemeler ile gündemde kalmaya devam ediyor. Gelişmiş araç içi uygulamaları sayesinde herkesi kendine hayran bırakan Tesla, son olarak bir iş birliğine daha imza attığını duyurdu. Firmanın kurucusu Elon Musk da yeni güncellemeyi resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

GÜNCELLEMELER GELMEYE BAŞLADI!

Araç içi bilgi ve eğlence sistemleri için AMD ile iş birliği yapan Tesla, yeni bir iş birliğine daha imza attı. Steam ile yapılmış olan iş birliği sonucunda, Tesla kullanıcılarına araç içi oyun deneyiminin yaşatılacağı öğrenildi. Söz konusu deneyim yalnızca yeni versiyon Model X ve Model S araçlarda yaşatılacağı öğrenilirken “Holiday Update” isimli güncellemenin devreye girdiği ve araçların güncellenmeye başladığı bildirildi.

TESLA ARAÇLARDA HANGİ STEAM OYUNLARI OYNANABİLECEK?

Henüz Tesla araçların içerisinde hangi Steam oyunlarının oynanabileceğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Tesla’nın sahibi Elon Musk’ın geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamada bilgi- eğlence sisteminin The Witcher 3 ve Cyberpunk 2022 oyunlarını oynatabilecek kadar güçlü olduğu bilgisi verilmişti.

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber