Teşkilat’ta Mete Başkan’dan sonra bir şokta Ceren'den! Ajan Ezgi Eyüboğlu veda ediyor!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat’ta ayrılıklar devam ediyor. Final iddiaları daha da güçlenen dizide Mete Başkan’ın senaryo gereğince şehit olarak ölmesinin ardından Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu’nun da Teşkilat’a veda edeceği iddia ediliyor.

Pazar akşamlarında TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Teşkilat’ta başrol oyuncuları birer birer ayrılmakta. Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta’nın son bölümde şehit olarak senaryo gereğince diziden ayrılması sevenleri oldukça üzerken yeni bir veda haberinin ayrıntıları ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarındaki Bodrum Masalı dizisinde ilk oyunculuk kariyerini sergileyen Ezgi Eyüboğlu daha sonrasında 2020’de Star TV’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Ayşen karakterini canlandırmıştı.

Teşkilat dizisinin ilk sezon finalinin ardından Pastel Film tarafından hazırlanan Ölüm Bize Yakışır adlı dizi projesinde yer aldı.

Son ortaya atılan iddialarla birlikte Teşkilat dizisinde Ajan olarak bilinen ve Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu’nun ilerleyen bölümlerde vedasının gerçekleşeceği belirtildi. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizide ayrılıkların devam edeceği ve sezon sonunda da Teşkilat dizisinin final yapacağı iddia edildi.

Okan Buruk'tan Hakim Ziyech'e 'vur' talimatı Selahattin Demirtaş ve Ahmet Türk'ün yargılandığı Kobani Davası nedir? Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!
Sonraki Haber